Nimikyltti

Nimikyltti, järejsteyksenvalvoja, hammashoitaja

Nimikyltti työasuun, oveen tai työpöydälle

Nimikylttejä käytetään muun muassa yrityksissä, yhteisöissä ja tilaisuuksissa, jossa on tarpeellista tuoda esiin tietoa yrityksestä tai henkilöstöstä yhdellä silmäyksellä. Nimikyltti kertoo, kenen kanssa asioit, ja nimi on myös helppo painaa mieleen, kun se lukee kyltissä.

Usein nimikyltissä lukee henkilön nimi, ammatti, arvo tai asema (esimerkiksi vartija, järjestyksenvalvoja, hoitaja, aulaemäntä). Nimikylttiin voidaan merkitä näiden lisäksi myös yrityksen nimi, toimipaikka tai logo.

Nimikyltti kiinnitetään usein työasuun, ja se voi olla pakollinen tai vapaaehtoinen osa työpukeutumista. Valmistamme myös nimikylttejä, jotka voidaan sijoittaa oveen, työpöydälle tai esimerkiksi merkitsemään tietyn esineen omistusta.

Hanki nimikyltti verkkokaupastamme tai liikkeestämme

Voit tilata nimikyltit joko verkosta kotisohvaltasi tai suoraan liikkeestämme Espoon Mankkaalta. Myös verkkokaupasta tehdyt tilaukset on mahdollista noutaa liikkeestämme; toimitamme nimikyltit kirjepostina myös suoraan kotiin, sekä Suomeen että ulkomaille.

Teemme kaikki nimikyltit tilauspäivänä. Jos asioit liikkeessämme, teemme nimikyltin odotellessasi. Voit valita mieleisesi maksutavan: käteinen, kortti, lasku, mobiilimaksu tai Paytrail.

Valmistamme yksilölliset nimikyltit

Nimikyltin koko, väri, muoto ja kiinnitystapa ovat kaikki muokattavissa ja muutettavissa. Muun muassa kyltin käyttötarkoitus, tarve ja mahdolliset määräykset vaikuttavat nimikyltin ominaisuuksiin. Nimikyltit voidaan tekstittää eri fontein ja nimikylttiin voidaan lisätä myös erilaisia koristeita ja kuvituksia esimerkiksi bordein, kuvin, logoin tai symbolein.

Valikoimassamme on myös valmiita nimikylttipohjia. Jos löydät sopivan pohjan, muokataan pohjaan ainoastaan haluamasi teksti.

Nimikyltin kaiverrus

Nimikyltin kaiverrus suoritetaan koneellisesti. Kaiverrus tehdään mekaanisella terällä tai lasertekniikalla. Itse kaiverruksen syvyys on noin 3-5mm. Nimikyltit kestävät kovaa käyttöä – kaiverrus on säänkestävä ja pysyvä.

Nimikyltin käyttö ja kiinnitys

Normaalisti nimikyltti on osa työasua ja se kiinnitetään paidan tai takin rintamukseen neulalla, magneetilla tai klipsillä. Nimikyltti voidaan sijoittaa myös esimerkiksi oveen, työpöydälle tai tiettyyn esineeseen omistuksen merkiksi. Tällöin normaali kiinnitystapa on tarra eli kaksipuolinen teippi. Paikasta ja kohteesta riippuen nimikyltti voidaan myös liimata, ruuvata tai kiinnittää kiinnityskiskoon.

Laadukas ja yksilöllinen nimikyltti valmistuu meillä vuosien kokemuksella

Nykyaikainen ja monipuolinen laitteistomme takaa laadukkaan työnjäljen. Valmistamme nimikyltit huolella ja kokemusta meiltä löytyy jo viidentoista vuoden ajalta. Ammattitaitomme ja osaamisemme on huippuluokkaa. Meiltä saat myös apua ja neuvoja kylttivalintaan.

Tarvitsetko nimikyltin? Ota yhteyttä.
shoemakermen@gmail.com
044 208 1454