Toimitusehdot

Shoemakermen Oy verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta 

Verkkokaupan tuotteita myy Shoemakermen Oy Y-1008883-5. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tuoteryhmät ovat:

 • Kengän- ja Nahanhoitotuotteet
 • Kengännauhat
 • Lepolestit
 • Pohjalliset ja tuet
 • Messinkikilvet
 • Postilaatikkokilvet
 • Kiinteistökilvet
 • Ovikilvet
 • Henkilökilvet
 • Lemmikkieläinkilvet
 • Muistokilvet
 • LoveLocks

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

 • Palautuksen toimituskulut maksaa tilaaja. Palautettu tuote tarkistetaan ja maksettu summa palautetaan tilaajalle, mikäli tuote on jälleenmyyntikunnossa.
 • Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.
 • Liitä tuotepalautuksen mukaan seuraavat tiedot:

Tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi ja tieto palautettavista tuotteista (lyhyt viesti)
pankkitilinumerosi

Palautusosoite:
Shoemakermen Oy

Mall Of Tripla

Firdonkatu 2B

00520 Helsinki

Toimitustavat ja -aika

Käytämme toimituksissa pääsääntöisesti Itellan (Posti) kuljetuspalveluita.

Suurin osa tilauksista toimitetaan tavallisina kirjelähetyksinä, joissa ei ole seurantaa ja tällöin emme voi selvittää tarkkaa aikaa jolloin kirje olisi perillä. Toimitusaikaamme sisältyy tilauksen prosessointiaika 1-4 arkipäivää, jonka jälkeen tuotteet lähetetään asiakkaalle 4-8 arkipäivää. Huomioittehan, että toimitusaikoihin voi vaikuttaa mahdolliset juhlapyhät/sesongit sekä tietoliikennehäiriöt, jotka saattavat viivästyttää lähetyksiä.

Hinnat

Pidätämme oikeuden verkkokaupassa olevien hintojen sekä tietojen muuttamiseen ja pyrimme korjaamaan mahdolliset virheet heti havaittuamme ne. Emme vastaa mahdollisista virheistä tiedoissa.

Huomautukset

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen tai toimitukseen tulee sinun tehdä siihen liittyvät huomautukset 7 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta sähköpostilla osoitteeseen shoemakermen@gmail.com. Pyrimme selvittämään mahdolliset epäselvyydet välittömästi ilmoituksen saatuamme.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen shoemakermen@gmail.com.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muut verkkokauppa Shoemakermen Oy toimitusehdot

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Shoemakermen Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
--------------------
Kieliversiot (ruotsi ja englanti) tekstistä löytyvät: http://support.paytrail.com/home -> Verkkokauppiaalle -> Tilaaminen ja käyttöönotto -> Korttimaksutapojen aktivointi verkkokauppaan (Nets Oy).