Laaja valikoima kaikenlaisia kylttejä. Haluamallasi kaiverruksella kotiin toimitettuna. Pikainen toimitus. Hinnat sisältävät kaiverruksen.

 Kysyttävää ? Ota yhteyttä 044 2081454.

Kyltti omalla tekstillä

Mihin kylttejä käytetään
Vain mielikuvitus on rajana sille, missä ja miten kylttejä voi käyttää. Kylttejä omalla tekstillä voi käyttöä ulkona ja sisällä, asuinrakennuksissa, talousrakennuksissa, rakennelmissa, viheralueilla, sisäänkäynnissä, sisäovissa, seinillä, esineissä tai rinnassa. Kyltti omalla tekstillä voi informoida, varoittaa tai kieltää - tai ihan vain piristää.

Mistä kyltti omalla tekstillä hankitaan
Kun tarvitset kyltin omalla tekstillä palvelemme sinua käyntiosoitteessa Espoossa Mankkaalla sinikalliontie 1:ssä henkilökohtaisesti ja asiantuntevasti. Asioida voit myös verkon kautta Shoemakermen.fi sivustolla, jossa kylttien tilauksien tekeminen on helppoa ja joutuisaa. Kaikissa tilauksissa olemme tarvittaessa apunasi sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki tilauksesi lähetämme henkilökohtaisesti haluamaasi osoitteeseen tai haluamallesi henkilölle. Maksuvaihtoehdoista voit valita sinulle sopivimman tavan.

Millaisia kylttejä omalla tekstillä on saatavana
Mitä tahansa verkkokaupassamme saatavilla olevia kylttejä saadaan kaiverrettua omilla teksteillä. Valmiita kylttejä löytyy messinkisiä ja muovisia, ne ovat muotoon valettuja tai mittaansa leikattuja ja käsin viimeisteltyjä. Kylttejä on eri kokoisia, muotoisia, värisiä ja eri metallin sävyin koristeltuja.
Leikkaamme ja kaiverramme kylttejä laadukkaasta kaksikerrosmuovista haluttuun mittaan, maksimikoko 300 x 470 mm. Myös erikoismuodot ovat haluttaessa mahdollisia. Kylttien värivaihtoehtoja on runsaasti, perusväreistä metallin sävyihin. Omalla tekstillä tehdyissä kylteissä voidaan käyttää sekä tekstiä että logoja, kuvia ja symboleita. Fonttivaihtoehtoja on runsaasti.  
Messinkiset miittaansa leikatut kilvet ja valetutkilvet kaiverretaan koneellisesti mekaanisella terällä 3 - 5 mm syvyyteen. Tekstit ja merkit tummennetaan hapottamalla. Kaiverrettu teksti voidaan myös täyttää maalilla jolloin värivaihtoehtoja tekstille on useita. Kaiverrukset kaikissa kylttimalleissa ovat säänkestäviä ja pysyviä.
Kaikki kylttimme ovat kestäviä ja soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.
Miten kyltti kiinnitetään
Kyltin voi paikasta ja kohteesta riipuen kiinnittää ruuvein, säänkestävällä kaksipuoleisella teipillä tai liimaamalla.

Shoemakermeniltä kyltti omalla tekstillä
Meillä on nykyaikainen ja monipuolinen laitteisto kylttien tekoon. Meiltä tilattu kyltti on tehty huolella ja ammattitaidolla  viidentoista vuoden koemuksella. Teemme kyltit omalla tekstillä huolellisesti viimeisteltynä. Autamme mielellämme asiakasta kylttivalinnoissa. Asiakas voi olla aina varma että kyltti on juuri hänen tarpeisiinsa sopiva.
Lisätietoa voit kysyä joko sähköpostilla shoemakermen@gmail.com tai puhelimitse 044 208 1454 .

Ovikyltti

Näytä kaikki tuotteet (35)

Nimilaatta lemmikille

Näytä kaikki tuotteet (31)

Nimikyltti postilaatikkoon

Näytä kaikki tuotteet (37)

Ovikolkuttimet

Nimikyltti

Näytä kaikki tuotteet (13)

Hautalaatta / Muistolaatta

Love Locks

Kiinteistökyltit

Näytä kaikki tuotteet (42)

Varoituskilvet

Näytä kaikki tuotteet (38)

Opastekyltit

Näytä kaikki tuotteet (14)

Numerokyltti

Kieltokilvet

Palkinto-ja lahjalaatat