Verkkokauppa

Ovikyltti

Näytä kaikki tuotteet (32)

Nimilaatta lemmikille

Näytä kaikki tuotteet (31)

Nimikyltti postilaatikkoon

Näytä kaikki tuotteet (45)

Ovikolkuttimet

Nimikyltti / Nimineula

Näytä kaikki tuotteet (13)

Hautalaatta / Muistolaatta

Näytä kaikki tuotteet (21)

Riippulukot / avaimet

Kiinteistökyltit

Näytä kaikki tuotteet (44)

Varoituskilvet

Näytä kaikki tuotteet (40)

Opastekyltit

Näytä kaikki tuotteet (14)

Numerokyltti

Kieltokilvet

Palkinto-ja lahjalaatat

Kengän- ja Nahanhoito WOLY

Näytä kaikki tuotteet (19)

Kengän-ja Nahanhoito COLLONIL

Näytä kaikki tuotteet (37)

1 2

 

Mihin kylttejä käytetään

Vain mielikuvitus on rajana sille, missä ja miten kylttejä voi käyttää. Kylttejä omalla tekstillä voi käyttää ulkona ja sisällä, asuinrakennuksissa, talousrakennuksissa, rakennelmissa, viheralueilla, sisäänkäynnissä, sisäovissa, seinillä, esineissä tai rinnassa. Kyltti omalla tekstillä voi informoida, varoittaa tai kieltää - tai ihan vain piristää.

Mistä kyltti omalla tekstillä hankitaan

Kun tarvitset kyltin omalla tekstillä palvelemme sinua käyntiosoitteessa Pasilassa Mall Of Triplan 1. kerroksessa henkilökohtaisesti ja asiantuntevasti. Asioida voit myös verkon kautta Shoemakermen.fi sivustolla, jossa kylttien tilauksien tekeminen on helppoa ja joutuisaa. Kaikissa tilauksissa olemme tarvittaessa apunasi sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki tilauksesi lähetämme henkilökohtaisesti haluamaasi osoitteeseen tai haluamallesi henkilölle. Maksuvaihtoehdoista voit valita sinulle sopivimman tavan.

Millaisia kylttejä omalla tekstillä on saatavana

Mitä tahansa verkkokaupassamme saatavilla olevia kylttejä saadaan kaiverrettua omilla teksteillä. Valmiita kylttejä löytyy messinkisiä ja muovisia, ne ovat muotoon valettuja tai mittaansa leikattuja ja käsin viimeisteltyjä. Kylttejä on eri kokoisia, muotoisia, värisiä ja eri metallin sävyin koristeltuja. 
Leikkaamme ja kaiverramme kylttejä laadukkaasta kaksikerrosmuovista haluttuun mittaan, maksimikoko 300 x 470 mm. Myös erikoismuodot ovat haluttaessa mahdollisia. Kylttien värivaihtoehtoja on runsaasti, perusväreistä metallin sävyihin. Omalla tekstillä tehdyissä kylteissä voidaan käyttää sekä tekstiä että logoja, kuvia ja symboleita. Fonttivaihtoehtoja on runsaasti.  

Messinkiset mittaansa leikatut kilvet ja valetut kilvet kaiverretaan koneellisesti mekaanisella terällä 3 - 5 mm syvyyteen. Tekstit ja merkit tummennetaan hapottamalla. Joissakin tapauksissa merkkaamme messinki kilpiä myös laserilla. Kaiverrukset ja merkkaukset kaikissa kylttimalleissa ovat säänkestäviä ja pysyviä.
Kaikki kylttimme ovat kestäviä ja soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. 

Miten kyltti kiinnitetään

Kyltin voi paikasta ja kohteesta riippuen kiinnittää ruuvein, säänkestävällä kaksipuoleisella teipillä tai liimaamalla.

Shoemakermeniltä kyltti omalla tekstillä

Meillä on nykyaikainen ja monipuolinen laitteisto kylttien tekoon. Meiltä tilattu kyltti on tehty huolella ja ammattitaidolla viidentoista vuoden kokemuksella. Teemme kyltit omalla tekstillä huolellisesti viimeisteltynä. Autamme mielellämme asiakasta kylttivalinnoissa. Asiakas voi olla aina varma, että kyltti on juuri hänen tarpeisiinsa sopiva.

Lisätietoa voit kysyä meiltä seuraavien kanavien välityksellä: