Ovikyltti

Ovikyltti mainos
1 2 3

Mihin ovikylttiä käytetään

Ovikyltin hankinta on pääsääntöisesti asukkaan päätettävissä, ellei taloyhtiössä ole asiasta erikseen sovittu. Kyltin uusiminen on ajankohtaista mm. nimenmuutoksen tai muuton yhteydessä. Kun entiset asukkaat muuttavat pois, muuttaa myös ovikyltti. Uutta ovikylttiä hankittaessa usein halutaan, että uusi ratkaisu sopisi vanhoihin kiinnitysreikiin. Verkkokaupastamme löydät vanhoihin reikiin sopivan kyltin, sillä kiinnitysreikien väli on ilmoitettu kyltin tiedoissa. Näin vältyt uusien reikien tekemiseltä.

Ovikylttiä käytetään yleisesti asunnon, huoneiston tai huoneen ovessa. Ovikyltti on upea ja se koristaa näyttävästi esim. ulko-ovea. Lahjaideana ovikyltti toimii hyvin. Kaunis kyltti toimii esimerkiksi näyttävänä tupaantuliaislahjana. Ovikylttejä käytetään myös moniin muihin tarkoituksiin esim. osoittamaan henkilöä, paikkaa, kellonaikaa tai tapahtumaa.

Mistä ovikyltti hankitaan

Ovikyltin voit tilata vaivattomasti verkkokauppamme kautta poistumatta kotoasi. Tarvittaessa opastamme tilauksiin ja ovikyltteihin liittyvissä kysymyksissä puhelimitse, Instagramissa, sähköpostitse sekä Facebookissa. Tilauksesi saapuu muutamassa päivässä suoraan postilaatikkoosi. Halutessasi tilauksen ja noudon voi hoitaa myös liikkeessämme Pasilassa Mall of Triplan 1. kerroksessa. Veloituksen ovikylteistä voi hoitaa kortilla, käteisellä, laskulla, mobiilina miten se vain sinulle sopii parhaiten.

Millaisia ovikylttejä on saatavana

Ovikyltit ovat huolella valmistettuja ja ammattitaidolla valettuja yksilöllisiä tuotteita. Ne ovat pintakäsiteltyä messinkiä, muotoon valettuja tai mittaansa leikattuja, käsin viimeisteltyjä kylttejä.

Ovikylttejä on eri kokoja ja muotoja. Tuotteet ovat eri sävyin ja kuvioin koristeltuja. Ovikylttejä on moneen paikkaan ja makuun sopivia. Ovikyltit ovat ajattomia ja kestäviä. Kyltin voi asettaa sisälle tai ulos.

Miten ovikyltit merkataan

Ovikyltit kaiverretaan koneellisesti mekaanisella terällä 2 - 5 mm syvyyteen tai vaihtoehtoisesti laserilla merkkaamalla. Tekstit ja merkit tummennetaan hapottamalla. Kaiverrettu teksti voidaan myös täyttää maalilla, jolloin värivaihtoehtoja tekstille on useita. Tämä vaihtoehto vaatii kuitenkin tekstiltä kokoa ja syvyyttä ja on sovittavissa erikseen. Kaiverrukset ovikylteissä ovat säänkestäviä ja pysyviä.

Ovikylttiä ei pysty kaivertamaan uudestaan.

Miten ovikyltti kiinnitetään

Ovikylteissä on reiät ruuvikiinnitystä varten. Kiinnitysruuvit kuuluvat mukaan ja sisältyvät hintaan.

Miksi tilata Shoemakermeniltä?

Meillä on nykyaikainen ja monipuolinen laitteisto kylttien tekoon. Meiltä tilattu ovikyltti on tehty huolella ja ammattitaidolla viidentoista vuoden kokemuksella. Autamme mielellämme asiakasta kylttivalinnoissa. Asiakas voi olla aina varma, että kyltti on juuri hänen tarpeisiinsa sopiva.

Lisätietoa voit kysyä meiltä seuraavien kanavien välityksellä: