Numerokyltti

Numerokyltti talon seinään tai vaikkapa rakennuspaikalle

Numerokyltti soveltuu esimerkiksi kiinteistön tai rakennuspaikan merkintään - numerokylttejä käytetään missä tahansa kohteissa, joissa tarvitaan numerointia. Kylttien materiaalina käytämme kaiverrusmuovia, joka sopii erinomaisesti sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Numerokyltti rakennukseen

Numerokyltin hankinta

Voit tilata numerokyltit nopeasti ja vaivattomasti verkkokaupastamme. Kyltit valmistuvat nopeasti ja postitamme tilauksesi kirjepostina sekä kotimaahan että ulkomaille.

Veloitus tapahtuu joko tilauksen yhteydessä tai laskulla toimituksen jälkeen. Maksuvaihtoehtoja ovat yleisemmät luottokortit, verkkopankit, Paytrail ja mobiilimaksu.

Numerokylttien ominaisuudet

Numerokylttien valmistuksessa käytetään säänkestävää ja laadukasta kaksi- tai kolmikerroskaiverrusmuovia. Tämä materiaali sopii erinomaisesti ulkokäyttöön ja Suomen haastaviin sääolosuhteisiin. Käytämme eri paksuisia muovilevyjä käyttökohteesta ja tarpeesta riippuen.

Kiinteistöihin sijoitettavissa numerokylteissä käytetään kiiltävää ja hyvin valoa heijastavaa, valkoista levyä, koska siten numerokyltti on parhaiten huomioitavissa – pimeällä numerokyltin on hyvä olla valaistu. Kiinteistön numerokyltit voivat olla molemmin puolin kaiverrettuja, kun kyltin pitää olla luettavissa molemmin puolin, esimerkiksi tolppaan kiinnitettynä.

Numerokylttivärejä on saatavilla tarpeen mukaan. Tekstimallin tulee olla selkeä. Numerokyltin suositeltava korkeus on 15 cm, jolloin tekstin korkeudeksi muodostuu 10 cm. Tarvittaessa valmistamme numerokylttejä myös asiakkaan omilla mitoilla. Numerokylttien leikkaaminen muotoon on myös mahdollista. Kyltteihin on lisäksi mahdollista kaivertaa erilaisia symboleja kuten esim. nuolia osoittamaan suuntaa.

Numerokyltin kaiverrus

Kaiverrus työstetään numerokylttiin koneellisesti mekaanisen terän avulla. Kaiverrusjälki on kestävä ja pysyvä – numerokyltti kestää hyvin säänvaihteluita vuodesta toiseen. Kaiverruksen syvyys on normaalisti noin 3-5 mm.

Kyltin kiinnitys

Kyltin kiinnitys vaihtelee paikan ja kohteen mukaisesti. Numerokyltti voidaan kiinnittää  kohteeseen esimerkiksi ruuveilla, liimaamalla tai säänkestävällä kaksipuoleisella teipillä.

Tilaa laadukas ja kestävä numerokyltti

Nykyaikainen ja monipuolinen laitteistomme mahdollistaa kaikenlaisten kylttien teon laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Meillä on alalta viidentoista vuoden vankka kokemus ja ammattitaito – valmistamme numerokyltit aina huolella ja laadukkaasti. Autamme ja neuvomme mielellämme myös kylttivalinnoissa, jos tarvitset apua tai olet epävarma.

Tarvitsetko numerokyltin?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
shoemakermen@gmail.com
044 208 1454