Nimilaatta lemmikille

1 2 3

Miksi lemmikille hankitaan nimilaatta?

Lemmikin nimilaatta hankitaan usein siltä varalta, että lemmikki lähtee karkuteille, mutta se voidaan myös hankkia persoonalliseksi koristeeksi.

Mikäli lemmikki karkaa, niin löytäjä näkee lemmikin nimilaatasta omistajan yhteystiedot ja saa heti yhteyden omistajaan, näin lemmikki pääsee nopeasti takaisin kotiin turvaan.

Mitä laattaan kaiverretaan ja miten se kiinnitetään?

Kuviollisiin lemmikkilaattoihin saa kaiverruksen vain yhdelle puolelle, mutta yksinkertaisiin kuvattomiin laattoihin voidaan toiselle puolelle kaivertaa esimerkiksi lemmikin nimi ja toiselle puolelle omistajien puhelinnumerot. 

Mikäli matkustelet lemmikin kanssa ulkomailla, niin silloin puhelinnumeroon kannattaa lisätä +358, eli suomalainen suuntanumero.

Laatat kiinnitetään avainrenkaan tai niittien avulla lemmikin kaulapantaan, valjaisiin tai hihnaan ja ne tulee aina laatan mukana.

Miksi tilata Shoemakermeniltä?

Meillä on nykyaikainen ja monipuolinen laitteisto kylttien tekoon. Meiltä tilattu nimilaatta on tehty huolella ja ammattitaidolla viidentoista vuoden kokemuksella. Autamme mielellämme asiakasta kylttivalinnoissa. Asiakas voi olla aina varma, että kyltti on juuri hänen tarpeisiinsa sopiva.

Mikäli sopivan laatan valitseminen on vaikeaa tai jokin muu asia askarruttaa voit kysyä meiltä apua seuraavien kanavien välityksellä: