Hautalaatta / Muistolaatta

hautakilvet mainos
1 2

Messinki hauta-/muistolaatta

Hautakiveen voidaan nimikaiverruksen sijaan asentaa klassinen messinkinen muistolaatta. Klassinen messinkinen muistolaatta on yksinkertaisen kaunis ja kestävä vaihtoehto, jonka viimeistelemme hiomalla ja lakkaamalla. 

Kaiverrettu laatta sopii erinomaisesti silloin, kun haluat ikuistaa rakkaasi tiedot hautaristiin tai hautakiveen.

Mistä laatat hankitaan

Hatuta-/muistolaatan voit tilata vaivattomasti verkkokauppamme kautta poistumatta kotoasi. Tarvittaessa opastamme tilauksiin ja laattoihin liittyvissä kysymyksissä puhelimitse, Instagramissa, sähköpostitse sekä Facebookissa. Tilauksesi saapuu muutamassa päivässä suoraan postilaatikkoosi.

Halutessasi tilauksen ja noudon voi hoitaa myös liikkeessämme Pasilassa Mall of Triplan 1. kerroksessa. Veloituksen ovikylteistä voi hoitaa kortilla, käteisellä, laskulla, mobiilina miten se vain sinulle sopii parhaiten.

Miten laatat merkataan

Hauta-/muistolaatat kaiverretaan koneellisesti mekaanisella terällä 2 - 5 mm syvyyteen tai vaihtoehtoisesti laserilla merkkaamalla. Tekstit ja merkit tummennetaan hapottamalla, jonka jälkeen kyltti viimeistellään lakalla. Kaiverrukset ovikylteissä ovat säänkestäviä ja pysyviä.

Miten laatat kiinnitetään

Hauta-/muistolaattoihin voidaan porata reiät ruuvikiinnitystä varten tai laittaa takapuolelle säänkestävä kaksipuoleisteippi. Kiinnitysruuvit/teippi kuuluvat mukaan ja sisältyvät hintaan. 

Miksi tilata Shoemakermeniltä?

Meillä on nykyaikainen ja monipuolinen laitteisto kylttien tekoon. Meiltä tilattu kyltti on tehty huolella ja ammattitaidolla viidentoista vuoden kokemuksella. Autamme mielellämme asiakasta kylttivalinnoissa. Asiakas voi olla aina varma, että kyltti on juuri hänen tarpeisiinsa sopiva.

Lisätietoa voit kysyä meiltä seuraavien kanavien välityksellä: