Nimikyltti / Nimineula

Nimikyltti, järejsteyksenvalvoja, hammashoitaja

Nimikyltti rintaan, oveen tai työpöydälle

Nimikylttejä käytetään muun muassa yrityksissä, yhteisöissä ja tilaisuuksissa, jossa on tarpeellista tuoda esiin tietoa yrityksestä tai henkilöstöstä yhdellä silmäyksellä. Nimikyltti kertoo, kenen kanssa asioit, ja nimi on myös helppo painaa mieleen, kun se lukee kyltissä.

Usein nimikyltissä lukee henkilön nimi, ammatti, arvo tai asema (esimerkiksi vartija, järjestyksenvalvoja, hoitaja, aulaemäntä). Nimikylttiin voidaan merkitä näiden lisäksi myös yrityksen nimi, toimipaikka tai logo.

Kyltti kiinnitetään usein työasun rintaan, ja se voi olla pakollinen tai vapaaehtoinen osa työpukeutumista. Valmistamme myös nimikyltit oveen, työpöydälle tai esimerkiksi merkitsemään tietyn esineen omistusta.

Hanki nimikyltti verkkokaupastamme tai liikkeestämme

Voit tilata nimikyltit joko verkosta kotisohvaltasi tai suoraan liikkeestämme Pasilan Mall of Triplan 1. kerroksesta. Myös verkkokaupasta tehdyt tilaukset on mahdollista noutaa liikkeestämme; toimitamme nimikyltit kirjepostina myös suoraan kotiin, sekä Suomeen että ulkomaille.

Voit valita mieleisesi maksutavan: käteinen, kortti, lasku, mobiilimaksu tai Paytrail.

Valmistamme yksilölliset nimikyltit

Nimikyltin koko, väri, muoto ja kiinnitystapa ovat kaikki muokattavissa ja muutettavissa. Muun muassa kyltin käyttötarkoitus, tarve ja mahdolliset määräykset vaikuttavat nimikyltin ominaisuuksiin. Nimikyltit voidaan tekstittää eri fontein ja nimikylttiin voidaan lisätä myös erilaisia koristeita ja kuvituksia esimerkiksi kehyksin, kuvin, logoin tai symbolein.

Valikoimassamme on myös valmiita nimikylttipohjia. Jos löydät sopivan pohjan, muokataan pohjaan ainoastaan haluamasi teksti.

Nimikyltin kaiverrus

Nimikyltin kaiverrus suoritetaan koneellisesti. Kaiverrus tehdään mekaanisella terällä tai lasertekniikalla. Itse kaiverruksen syvyys on noin 3-5mm. Nimikyltit kestävät kovaa käyttöä – kaiverrus on säänkestävä ja pysyvä.

Nimikyltin käyttö ja kiinnitys

Normaalisti kyltti on osa työasua ja se kiinnitetään paidan tai takin rintaan neulalla, magneetilla tai klipsillä. Nimikyltit voidaan sijoittaa myös esimerkiksi oveen, työpöydälle tai tiettyyn esineeseen omistuksen merkiksi. Tällöin normaali kiinnitystapa on tarra eli kaksipuolinen teippi. Paikasta ja kohteesta riippuen kyltti voidaan myös liimata, ruuvata tai kiinnittää kiinnityskiskoon.

Laadukkaat ja yksilölliset kyltit valmistuvat meillä vuosien kokemuksella

Nykyaikainen ja monipuolinen laitteistomme takaa laadukkaan työnjäljen. Valmistamme kaikki kyltit huolella ja kokemusta meiltä löytyy jo viidentoista vuoden ajalta. Ammattitaitomme ja osaamisemme on huippuluokkaa. Meiltä saat myös asiantuntevaa apua ja neuvoja kylttivalintaan!

Tarvitsetko kyltin rintaan, oveen, työpöydälle tai muuhun käyttötarkoitukseen?

Lisätietoa voit kysyä meiltä seuraavien kanavien välityksellä: