Opastekyltit

Opastekyltit sisältävät erilaiset varoitus- kielto- ja infokilvet kiinteistöissä. Tilaa opastekyltit helposti verkkokaupastamme tai ota yhteyttä, niin toteutamme juuri haluamasi opasteet.

Mitä opastekyltit ovat?

Opastekylteillä voidaan kertoa eri tilojen käytöstä (varasto, pukuhuone, henkilökunta, naisten / miesten WC, inva, lastenhoito), toimintojen sijainnista (WC, hissi, uloskäynti, tupakointitila), ovien avaamissuunnasta (työnnä, vedä) tai ohjeistaa vaikkapa työkoneiden käytössä (käytettävä kuulosuojaimia, käytettävä suojalaseja).

Ulkotiloissa voidaan merkitä esim. pysäköintipaikka, yksityisalue, piha-alue tai lasten leikkipaikka. Kyltit voivat myös opastaa turva-asioissa tärkeiden asioiden sijainnit, kuten vaahtosammuttimen sijainti tai hätäpoistumistie. Opastekylteillä voidaan kertoa yrityksen aukioloajat, toivottaa asiakas tervetulleeksi tai kaivertaa kylttiin yrityksen nimi ja logo.

Varoituskyltit

Kyltit voivat sisältää varoituksia joko mekaanisesta tai kemiallisesta vaarasta, kuten säteily, äärilämpötilat, voimakas sähkövirta, liikkuva työkone, myrkyt, räjähdys, liukkaus tai melu. Varoituskyltit tehdään useimmiten mustalla tekstillä keltaiselle pohjalle.

Kieltokyltit

Kieltokylteillä pyritään kiinnittämään voimakkaasti huomiota. Niissä on kieltomerkki symbolin päällä ja haluttaessa myös selventävä teksti. Kieltokylttejä käytetään sekä sisä- että ulkotiloissa. Liikehuoneistojen sisäänkäynnin yhteydessä kielletään usein lemmikkien tuominen tilaan, rullaluistelu, rullalautailu tai kuvaaminen. Sisätiloissa voidaan kieltää esim. tupakointi, omien eväiden syönti tai puhelimen käyttö. Ulkotiloissa tavallisia ovat lemmikkien tarpeiden tekemisen, läpikulun, tulentekemisen ja tupakoinnin kieltäminen.

Mistä opastekyltit voi hankkia

Verkkokauppamme palvelee ja ottaa tilauksia vastaan vuorokauden ympäri, joten voit asioida opastekilpiasioissa kun aika on sinulle sopiva. Toimipisteemme Pasilan Mall of Triplassa palvelee, joka päivä 9-21.

Veloitus tapahtuu joko tilauksen yhteydessä tai laskulla jälkikäteen. Maksuvaihtoehtoja ovat Paytrail, verkkopankit, luottokortit ja mobiilimaksu.

Millaisia opasteita on saatavana

Valmistamme opastekyltit kaikenlaisiin kohteisiin, missä opastus on tarpeellista. Leikkaamme ja kaiverramme opasteet laadukkaasta kaksikerrosmuovista haluttuun mittaan ja muotoon. Maksimikoko muovisissa opasteissa on 300 x 470 mm. Valmiiden opasteiden valikoima on laaja. Opasteita tehdään myös opastuskohteen mukaan.

Miten opasteet kaiverretaan

Opastekyltit kaiverretaan koneellisesti mekaanisella terällä tai laserkaiverruksella noin 3-5mm syvyyteen. Kaiverrukset ovat kylteissä säänkestäviä ja pysyviä.

Miten opastekyltti kiinnitetään

Opasteen voi paikasta ja kohteesta riippuen kiinnittää ruuvein, säänkestävällä kaksipuoleisella teipillä tai liimaamalla.

Miksi tilaisit opastekyltit Shoemakermeniltä?

Meillä on nykyaikainen ja monipuolinen laitteisto kylttien tekoon. Meiltä tilatut opastekyltit on tehty huolella ja ammattitaidolla viidentoista vuoden kokemuksella. Autamme mielellämme asiakasta kylttivalinnoissa. Asiakas voi olla aina varma, että kyltti on juuri hänen tarpeisiinsa sopiva.

Lisätietoa voit kysyä joko sähköpostilla shoemakermen@gmail.com tai puhelimitse 044 208 1454.