Nimikyltti postilaatikkoon

Nimikyltti postilaatikkoon kategoria
1 2 3

Mihin postilaatikon nimikylttiä käytetään

Nimikyltin laittaminen postilaatikkoon helpottaa postinjakajan työtä ja posti löytää oikealle henkilölle. Siisti, kaiverrettu kyltti on myös tyylikäs. Postilaatikon nimikyltin hankinta on ajankohtaista mm. muuton, nimen vaihtumisen, postilaatikoiden uusimisen tai yleisilmeen muutoksen yhteydessä. Joissain tapauksissa nimikyltti saattaa myös rikkoutua. Nimikyltin hankinta ja asennus postilaatikkoon kuuluu yleensä talo- tai huoltoyhtiölle tai joissakin tapauksissa asukkaalle itselleen. Tilaaminen on helppoa postilaatikkomallin mukaan. Jos postilaatikon malli ei ole tiedossa, kyltin voi tilata myös annetuilla mitoilla.

Mistä nimikyltti postilaatikkoon hankitaan

Nimikylttien tilaaminen postilaatikoihin on helppoa verkkokaupastamme. Teemme kyltit ripeästi ja toimitamme ne kirjeitse suoraan postilaatikkoosi, myös ulkomaille. Nimikyltit on myös mahdollista tilata ja noutaa liikkeestämme Pasilan Mall of Triplasta 1. kerroksesta. Veloituksen kylteistä voi hoitaa kortilla, käteisellä, laskulla, mobiilina miten se vain sinulle sopii parhaiten. Maksuvaihtoehtoja ovat Paytrail, verkkopankit, luottokortit ja mobiilimaksu. 

Millaisia nimikylttejä postilaatikkoon on saatavana

Leikkaamme ja kaiverramme nimikyltit postilaatikkoon laadukkaasta ja säänkestävästä kaksikerroskaiverrusmuovista, joka soveltuu hyvin ulkokäyttöön sään armoille. Postilaatikoiden kylttien paksuus on yleisimmin 1,6 mm kaiverrusmuovia, mutta muitakin paksuuksia on saatavilla käyttökohteen ja tarpeen mukaan. Yleisimmin käytetyt värit postilaatikon nimikylteissä ovat musta ja valkoinen. Kylttien värivaihtoehtoja on useita, perusväreistä metallin sävyihin. Fontin tulisi olla helppolukuista. Kaiverramme kaikkien postilaatikoiden kyltit mallikohtaisin standardimitoin. Tarvittaessa leikkaamme postilaatikon nimikylttejä myös erikoismitoilla. Kylttien erikoismuodot ovat myös mahdollisia, esim. postilaatikoihin joissa ei ole kyltille varattua paikkaa.

Miten nimikyltti kaiverretaan postilaatikkoon

Kyltit kaiverretaan koneellisesti mekaanisella terällä 3 - 5 mm syvyyteen tai vaihtoehtoisesti laserilla merkkaamalla. Kaiverrukset kylteissä ovat säänkestäviä ja pysyviä.

Nimikyltin kiinnitys

Nimikyltin asentaminen postilaatikkoon on helppoa ja nopeaa kiinnitystavasta riippumatta.

Postilaatikon nimikylteillä on useissa postilaatikkomalleissa kiinnityspaikka, johon kyltti asennetaan, useimmiten kylttikiskoon tai kehykseen. Jos kyltillä ei ole kiinnityspaikkaa, voi sen kiinnittää kaksipuoleisella säänkestävällä teipillä suoraan postilaatikkoon. Postilaatikkoon on tilattavissa myös kiinnityskisko erikseen postilaatikon nimikyltille.

Miksi tilaisit postilaatikon kyltin Shoemakermeniltä

Meillä on nykyaikainen ja monipuolinen laitteisto postilaatikon nimikylttien tekoon. Meiltä tilattu kyltti on tehty huolella ja ammattitaidolla viidentoista vuoden kokemuksella.

Autamme asiakasta nimikylttivalinnoissa. Asiakas voi olla aina varma että nimikyltti on juuri hänen postilaatikkoonsa sopiva.

Lisätietoa voit kysyä meiltä seuraavien kanavien välityksellä: